Site met sneltoets

Internet Explorer

01 februari 2012

Surf je vaak naar dezelfde website met Internet Explorer? Geef hem dan een sneltoets. Klik op de knoppenbalk op de knop Toevoegen aan de werkbalk Favorieten en klik daarna met de rechtermuisknop op de zopas aangemaakte favoriet (op de knoppenbalk). Kies Eigenschappen, ga naar het tabblad Webdocument en klik op het vakje naast Sneltoets. Selecteer een sneltoets en sla de favoriet op.
 

bron: Clickx

Lees meer artikels over

Tags

Een tag is een sleutelwoord dat aangeeft waar een tekst over gaat. Als je op zo'n tag klikt, krijg je een overzicht van alle artikels die hetzelfde sleutelwoord hebben meegekregen.

(?)
: internet explorer, favorieten, site, sneltoets

Reacties

 

Reageer op dit artikel

Meld je aan om te reageren

2 reacties op dit artikel:

06/02/2012 13:27:47

ik heb dat gedaan,cijfer 1 gebruikt, maar nu gaat elke keer als ik die toets gebruik die site open. Ik heb dat willen weg doen maar als ik terug hetzelfde wil doen staat p eigenschappen als sneltoets "GEEN" dus ik kan dat niet weg doen en nu?

05/02/2012 11:04:25

Helaas maakt mijn Internet Explorer 9 het mij niet mogelijk in het vakje "Sneltoets" iets anders in te vullen dan het reeds aanwezige "Geen". Wat doen we daarmee?

Acties bij dit artikel :

Share/Bookmark
Bewaar meld een fout Reacties Verstuur {T}print

Meest recent »

Populairste Nieuws »

Meest gelezen op Clickx.nl »


in de krantenwinkel

Copyright © 2000 - 2014 Clickx Magazine, Minoc Business Press n.v. RPR 0461842239. All rights reserved. Copyright © 2000 - 2014 Minoc Online.
Ontwikkeling website: Minoc Business Press | Minoc Online | Root BVBA | X-Factory

Hosting door Easyhost: Eashyhost   STIR, stichting internet reclame